تیکو – قراردادن تصویر در تصویر در نرمافزار فتوشاپ کار سخت و پیچیدهای نیست. با این حال ممکن است برای بسیاری از کاربران که در ابتدای راه هستند، چالشی جدی باشد. روشهای مختلفی برای قراردادن تصویر در تصویر فتوشاپ وجود دارد. ما امروز این کار را با استفاده از دستور ساده Paste Into فتوشاپ انجام خواهیم داد.
برای تصویر در تصویر کردن عکسهای خود در فتوشاپ ما نیازمند نصب فتوشاپ و دو عکس هستیم. تصویر اول دارای یک فریم قاب عکس خالی است. در تصویر دوم هم عکسی عاشقانه از یک زوج خوشبخت را داریم. و بالاخره در تصویر سوم، نتیجه نهایی کار را مشاهده میکنید.
مرحله اول: باز کردن عکسها در فتوشاپ
برای تصویر در تصویر کردن عکسهای خود در فتوشاپ اول باید آنها را در این نرمافزار محبوب باز کنیم. برای این کار میتوانید تصاویر را درگ و دراپ کنید. اگر شما مشکل درگ کردن عکس در فتوشاپ را دارید حتما سری به مقاله «حل مشکل درگ نشدن عکس در فتوشاپ» بزنید.
همچنین میتوانید از منوی فایل، گزینه Open را انتخاب کنید. کلید ترکیبی Ctrl+O هم همین کار را انجام میدهد.
سپس به سراغ محلی که تصاویر خود را ذخیره کردهاید بروید و آنها را انتخاب کنید تا در فتوشاپ باز شوند.
سپس به سراغ محلی که تصاویر خود را ذخیره کردهاید بروید و آنها را انتخاب کنید تا در فتوشاپ باز شوند.
مرحله دوم: انتخاب ناحیه مورد نیاز
ما قصد داریم تصویر دوم را درون فریم قاب تصویر اول قرار دهیم. پس در تصویری که فریم قاب عکس وجود دارد باید ناحیه داخل قاب را انتخاب کنیم. برای این کار هم روشهای مختلفی وجود دارد. ما از بین ابزارهای انتخاب فتوشاپ به سراغ ابزارهای Lasso Tool میرویم. روی این بخش کلیک راست کرده و Polygonal Lasso Tool را انتخاب میکنیم. با این ابزار میتوانیم نواحی دلخواه خودمان را با رسم خط مستقیم و به صورت چندضعلی انتخاب کنیم.
لازم به ذکر است که شما باید با توجه به عکسی که دارید «ابزار انتخاب» مناسب رو انتخاب کنید.
حالا از یک گوشه شروع کرده و با کلیک چپ ناحیه دلخواه خود را انتخاب میکنیم. با این کار در واقع یک گوشه از شکل چندضعلی را رسم میکنیم.
در پایان هم به نقطه شروع بر میگردیم و با کلیک بر روی این نقطه به کار خود پایان میدهیم تا چندضلعی ما کامل شود. در شکلهایی مثل تصویر ما فقط کافی است روی چهارگوشه فریم قاب به ترتیب از یک طرف کلیک کنیم. پس از رسم چندضلعی، ناحیه انتخاب شده به کمک مورچههای رژه رونده (Marching Ants Selection) مشخص میشود.
مرحله سوم: انتخاب کل تصویر دوم
پس از انتخاب ناحیه مورد نیاز در تصویر اول، برای تصویر در تصویر کردن عکسهای خود در فتوشاپ ، باید تصویر دوم را به درون تصویر اول انتقال دهیم. برای کپی کل تصویر دوم، ابتدا باید آن را انتخاب کنیم. به همین منظور با کلیک بر روی تب تصویر دوم، وارد محیط این تصویر میشویم.
حالا از منوهای بالا روی گزینه Select رفته و All را انتخاب میکنیم. برای راحتی کار میتوانیم از کلیدهای ترکیبی Ctrl+A روی کیبورد هم استفاده کنیم.
الان باید مشاهده کنید که کل تصویر انتخاب شده است.
اکنون وقت آن رسیده با رفتن به منوی Edit و انتخاب گزینه Copy یک کپی از کل تصویر بگیرید. کلیدهای ترکیبی Ctrl+C هم کار را سریعتر انجام میدهد.
مرحله چهارم: قراردادن تصویر دوم در ناحیه انتخابی تصویر اول
حالا با کلیک بر روی تب مربوطه به سراغ تصویر اول بروید.
برای قراردادن تصویر در تصویر فتوشاپ، از منوی Edit روی گزینه Paste Special رفته و از زیر منوی باز شده Past Info را انتخاب کنید. کلید ترکیبی Alt+Shift+Ctrl+V روش بدون استفاده از موس این گزینه است.
مرحله پنجم: تغییر ابعاد عکس
الان مشاهده میکنید که تصویر دوم درون قاب تصویر اول قرار گرفت. اما ممکن است تصویر شما بزرگتر یا کوچکتر از فضای درون قاب باشد.
قبل از حل این مشکل بهتر است بدانید تصویری که با این روش به تصویر اول اضافه شد از قابلیت ماسک Mask فتوشاپ بهره میبرد. همانگونه که میبینید، یک لایه جدید در بین لایههای تصویر اول قرار گرفته (در این آموزش به نام Layer 1) که در سمت راستش یک مستطیل سفید داخل یک مستطیل سیاه وجود دارد.
مستطیل سفید همان ناحیه انتخابی ما است. محتویات این بخش برای همه قابل رویت است. محتویاتی که در ناحیه سیاه، قرار بگیرد برای ما قابل مشاهده نیست.
اگر شما قسمت لایهها را ندارید، از منوی Window گزینه Layers را انتخاب کنید تا تیک کنار آن روشن شود.
حال ما باید سعی کنیم قسمتهایی از تصویر دوم خود را که میخواهیم قابل مشاهده باشد درون مستطیل سفید قرار دهیم. برای این کار از منوی Edit گزینه Free Transform را انتخاب میکنیم. کلیدهای ترکیبی Ctrl+T جایگزین سریعتر این گزینه است.
همانگونه که مشاهده میکنید، یک مستطیل دور تصویر دوم ما نمایان میشود. این مستطیل که در اطراف و وسط ضلعهای خود مربعهای کوچکی دارد فضای کل تصویر ما را نشان میدهد. چه آن قسمتهایی که ما میبینیم و چه قسمتهایی که از دید ما پنهان هستند.
برای تغییر ابعاد تصویر دوم فقط کافی است با کلیک چپ موس خود روی یکی از مربعهای کوچک برویم تا شکل موس تغییر کند. سپس با کشیدن موس میتوانیم تصویر خود را بزرگ یا کوچک کنیم. پس از قرارگیری در ابعاد مناسب کلیک چپ موس را رها کرده و دو بار وسط تصویر دوم کلیک نمایید. البته میتوانید روی دکمه Enter هم بزنید. کار ما تقریبا تمام شده است. اما برای بهتر کردن تصویر یک مرحله دیگر هم با ما باشید.
مرحله ششم: انداختن سایه
ما در این مرحله از درون قاب یک سایه ایجاد میکنیم تا حس بهتری به مخاطبان القا شود. کافی است از بخش لایهها، Layer 1 را انتخاب و از گزینههای پایین لایه Add a layer style که با Fx مشخص شده است را برگزینیم. سپس روی گزینه Inner Shadow کلیک میکنیم تا با آن یک سایه داخلی ایجاد کنیم.
تنظیمات این بخش را با توجه به تصاویر خود انتخاب کنید تا سایهای لطیف بین فریم قاب عکس و تصویر دوم شما ایجاد شود.
حالا میتوانید نتیجه آموزش تصویر در تصویر فتوشاپ را در تصویر پایین ببنید. امیدوارم از این آموزش لذت برده باشید. اگر به دنبال فریم عکس خالی هستید پیشنهاد میکنیم مطلب قاب عکس برای فتوشاپ را حتما مطالعه کنید.
آموزش چگونگی ساخت تصاویر PNG و حذف پسزمینه عکس در فتوشاپ را از دست ندهید.
یک پاسخ
سلام
آموزش خوبی بود تشکر